مطالعه بر روی موشهای آزمایشگاهی نشان میدهد مصرف زیاد چربی و قند در دوره کودکی میتواند منجر به تغییر میکروبیومهای روده در طول عمر شود، حتی اگر فرد در آینده تغذیه سالم تری داشته باشد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد افرادی که مقادیر بالایی از ویتامین C و E مصرف میکنند، ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون در خود را حدود یک سوم کاهش دهند.
استادیار انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، گفت: تجربه نشان داده که عادات غذایی همراه با کاهش دریافت کلسیم به مدت طولانی، منجر به کاهش تراکم استخوان میشود.
طبق گزارش محققان، به گفته محققان، گُرگرفتگی و تعریق شبانه تنها عوارض ناشی از ورود به دوره یائسگی نیست. بلکه نوسان در هورمونها منجر به بروزر مشکلات قلبی در این دوره زمانی میشود.
پرفشاری خون بسیار شایع است. در واقع از آنجا که دستورالعملها به تازگی تغییر کرده اند، انتظار میرود که در حال حاضر حدود نیمی از بزرگسالان با این بیماری تشخیص داده شوند.